Salut

SALUT

L’Hospital de Dia i el servei de rehabilitació de l’Hospital de Calella es traslladaran a l’estiu a Pineda

S’ubicaran a l’edifici de la carretera N-II on també hi funciona el supermercat Mercadona

El canvi permetrà ampliar la Unitat de Pacient Crònic Aguditzat passant de 8 a 24 places

L’Hospital Sant Jaume de Calella, l’equipament sanitari referent a l’Alt Maresme, ha anunciat que traslladarà a l’estiu a Pineda de Mar el servei d’Hospital de Dia sociosanitari i el Servei Integral de Rehabilitació, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS). La nova ubicació es troba en un edifici proper a les instal·lacions esportives de Can Xaubet on actualment ja s’ofereixen els serveis de rehabilitació de l’Hospital. A la nova seu, a tocar de la carretera N-II, també hi funciona el supermercat Mercadona i el grup empresarial turístic Golden Hotels & Experiences i és molt a prop de la comissaria dels Mossos de Pineda de Mar. Aquesta proximitat amb Can Xaubet, segons recorden els responsables de la CSMS, ha de permetre una millor atenció als pacients, coordinant els serveis de rehabilitació que ja s’ofereixen al complex esportiu de manera més directe amb els professionals de l’Hospital de Dia. En aquest sentit, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha destacat: “aconseguim sumar serveis a Pineda, descongestionar Calella, facilitar la coordinació entre professionals i millorar l’atenció als pacients: una bona notícia per a totes les parts implicades».

L’Hospital de Dia es concep com un espai polivalent on s’administren tractaments mèdics sense necessitat d’ingressar. A Pineda es traslladarà l’àrea sociosanitària i de rehabilitació, la qual cosa permetrà ampliar la Unitat de Pacient Crònic Aguditzat a l’Hospital Sant Jaume, passant de 8 a 24 places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.